logo

Wat doet South-End F&HC?

Het is mijn missie om jou (en zoveel mogelijk andere mensen!) te begeleiden naar een gezond leef- en eetpatroon. Dit doe ik door je bewust te maken van wat je eet en drinkt en je te laten zien en voelen wat de invloed is van voeding op je gezondheid.

Het aanbod aan voedingsmiddelen in de supermarkten is tegenwoordig zo groot, dat het voor veel mensen moeilijk is om de juiste keuzes te maken op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding.
Daarnaast worden we via diverse media zo overstelpt met allerlei informatie over wat wel en niet goed voor ons zou zijn, dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Ik kan jou helpen om stapje voor stapje een gezond leef- en eetpatroon te ontwikkelen.
Niet door je op een streng dieet te zetten (van diëten word je vaak juist alleen maar dikker!), maar door je te helpen de juiste producten te kiezen en gevarieerd en gezond, maar vooral lekker te eten. Niet alleen voor een paar maanden, maar voor de rest van je leven.

Dat klinkt misschien heel ambitieus, maar als je eenmaal gewend bent om gezond en puur te eten en voelt wat het voor je lichaam en geest doet, wil je niet anders meer!
Fijne bijkomstigheid is dat je tevens gewicht zult verliezen en dat er een gezonde(re) balans ontstaat tussen lichaam en geest. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nooit meer een lekker wijntje of cappuccino’tje kan drinken… We blijven natuurlijk wel genieten!

Kijk ook eens op mijn Facebook pagina of op mijn Instagram pagina