logo

Wat is Healy?

De Healy is een gecertificeerd medisch product o.b.v. frequentietherapie. De volgende behandelingen zijn officieel erkend: behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

De Healy is ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen, denk aan rust, balans, concentratie, zelfvertrouwen, conditie, hormonen en leeftijdsgebonden ongemakken. Deze toepassingen worden echter (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde, maar dat wil niet zeggen dat het niet werkt.

De ontwikkeling van Healy, het testen en het voorbereidende werk voor de goedkeuring als medisch apparaat en de productie hebben volledig in Duitsland plaats gevonden.

De Healy is een Klasse IIa medisch apparaat, een kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

Hoe is de Healy ontstaan?

De Healy is de opvolger van de Time Waver systemen. Tot nu toe is de TimeWaver technologie alleen professioneel gebruikt, waarvoor dure en complexe hardware en uitgebreide training van de therapeut nodig was. Een ervaren team van ontwikkelaars en ingenieurs, dat aan de TimeWaver systemen had gewerkt, wilde de complexe technologie omvormen naar een compact en gemakkelijk te gebruiken apparaat. Met als resultaat: De Healy!

Hoe werkt de Healy?

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord worden, ontstaat er een disbalans in ons lichaam en vermindert de functie van cellen, weefsel, orgaan of wat er dan ook verstoord is. Zowel het menselijk als het dierlijk lichaam zit zeer ingenieus in elkaar. Wanneer iets niet helemaal 100 % functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Zo probeert het lichaam balans en harmonie te behouden. Een lichaam is dus prima in staat om disbalans te compenseren, alleen kost dat erg veel energie en levert het stress op voor je lijf. Kortdurende stress is geen probleem, maar als stress langere tijd aanhoudt, dan ondervind je er last van. Denk aan lage weerstand, vage pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen etc.

De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan aan het optimale signaal en reset zichzelf als het ware.

Resultaat? Je lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Een frequentieprogramma van Healy bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.

Probeer hem kosteloos uit!

Wil jij je ook graag gezond en fit voelen? Ben je op zoek naar andere manieren om pijntjes en/of ongemakken te verbeteren? Wil je meer balans in lichaam en geest, of meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn verbeteren?

De Healy is gemaakt om je te helpen bij het bereiken van deze doelen. De toepassing eenvoudig, waardoor iedereen hem kan gebruiken.

Om te ontdekken of de Healy iets zou kunnen bijdragen aan jouw gezondheid, biedt South-End de mogelijkheid de Healy kosteloos uit te testen voor een periode van 2 tot 4 weken.We kijken samen naar de klachten en op basis daarvan wordt een programma samengesteld.

Is je interesse gewekt of wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op!