logo

Young Living essentiële oliën

Schermafbeelding 2016-08-22 om 14.40.30
Etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, zijn aromatische vloeistoffen die door middel van (stoom)destillatie worden gewonnen uit verschillende delen van de plant. Denk hierbij aan de bloesems, vruchten, zaden, bladeren, schil, stam, takken of wortels.
Het gebruik van de oliën is heel divers. Ze kunnen gebruikt worden op de huid, in schoonmaak-producten, voor aromatherapie, maar ook om je gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Distributeur

South-End is sinds kort distributeur van de producten van Young Living. Dit zijn niet alleen heerlijke etherische oliën, maar ook fantastische producten voor in huis, persoonlijke verzorging, voedingssupplementen en nog veel meer. Schermafbeelding 2016-08-22 om 14.42.38
Young Living heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de vervaardiging van etherische oliën en heeft een ‘Seed-to-Seal®’ garantie. Dit betekent dat alles in eigen beheer wordt gedaan, van het zaaien tot het verzegelen van de producten. Young Living gebruikt geen chemische toevoegingen.

Workshops

Daarnaast geef ik diverse workshops met deze producten. Dit zijn zowel kookworkshops als workshops waarbij je leert hoe je diverse, heerlijk geurende natuurlijke beauty- en huishoudelijke producten zelf kunt maken, zónder gebruik te maken van chemicaliën.

Wil je meer informatie over de producten, neem dan eens een kijkje op www.youngliving.com. Wil je bestellen, neem dan even contact met mij op. Middels een code kan je dan 24 % korting op alle producten ontvangen!

Wil je meer informatie over de workshops, neem dan ook even contact met mij op.

Oliefans

Onlangs heb ik me aangesloten bij de enthousiaste dames van Oliefans. Gezamenlijk organiseren we regelmatig leuke workshops en andere evenementen. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.oliefans.nl

Owell The Water Filter

Maak van iedere kraan je eigen bronholder-with-cartridge

Dat kan met Owell The Water Filter, een compact waterfilter dat (reeds drinkbaar) kraanwater direct en snel filtert. Vers gefilterd water, maar dan zonder dure filters en complexe systemen. Waar en wanneer je maar wilt, want het Owell filter is heel makkelijk mee te nemen.
Het gepatenteerde koolstoffilter haalt bacteriën, chloor, chemicaliën, kalk, nare geurtjes en andere ongewenste stoffen uit het kraanwater.
Plaats de houder simpelweg op je glas, kan, karaf, waterkoker of babyflesje en vul deze onder de kraan. Het filter is in een paar seconden te vervangen en zuivert ca. 125 liter water.

De houder van het Owell filter kan gewoon in de afwasmachine, is BPA-vrij en volgens ISO-standaard geproduceerd.

Ideaal voor op vakantie

Het filter is ook ideaal om mee te nemen als je op vakantie gaat. Waar je ook bent, je zet het filter op een glas onder de kraan en je hebt altijd schoon en drinkbaar water bij de hand!
Voor maar een paar cent zuiver je een liter water en is duur ‘bronwater’ kopen dus helemaal niet meer nodig! Tevens een goede manier om de eindeloze stroom plastic PET flesjes die ons milieu wereldwijd belast en slecht is voor onze gezondheid te stoppen!

Wat kost het en waar is het te koop

De prijs van Owell The Water Filter is € 11,95 incl. BTW. Daarvoor krijg je een houder inclusief 1 filter voor 125 liter water. Een verpakking van 3 extra filters kost € 12,95.

Heb je vragen of wil je er een bestellen? Neem dan even contact met mij op of kijk op www.owellthewaterfilter.com.